Personal Training

Personal training is de perfecte manier om jouw sportieve doelen te realiseren. In een persoonlijk gesprek stellen we samen vast wat jouw doelen zijn. Hierbij vind ik het belangrijk dat je doelen haalbaar zijn, maar tegelijkertijd genoeg uitdaging bieden.

Hebben we jouw doel vastgesteld? Samen kijken we naar een passend schema en planning. Daarna gaan we doelgericht aan de slag om met leuke, uitdagende en effectieve trainingen jouw gewenste resultaat te bereiken. Binnen of in de buitenlucht. Het kan allebei. Trainen moet vooral functioneel en leuk zijn!

Wil je meer bewegen, gezonder eten, meer energie? Gewoon fit zijn? Daar help ik je graag bij.

Direct aanmelden

Waarom trainen met een Personal Trainer?

Als personal trainer help ik je op professionele, verantwoorde, veilige en enthousiaste manier je gezondheidswensen tot een succes te maken. Hierbij hou ik rekening met je conditie, de doelen die jij wil behalen en de tijden waarop jij kunt trainen. Samen het optimale rendement uit je trainingen. We werken samen aan je uitdagingen en succes!

Met iemand samen trainen

Wil je met iemand samen trainen, dan kan dat natuurlijk ook. Wel zo leuk! Voor Personal Training geldt een maximum van drie deelnemers. Dit zodat persoonlijke aandacht en het halen van ieders doelen goed gewaarborgd blijft.

vrouw traint met gewichten buiten
vrouw traint in de ogen lucht
vrouw buiten opdrukken