Petra Wisman

Over mij

Met Gewoon Fit wil ik mensen begeleiden bij een gezonde leefstijl en sportieve doelen. Iedereen wil toch eigenlijk Gewoon Fit zijn? Dagelijkse beweging en goede voeding zijn belangrijk om in te passen in jouw dagelijks leven.

Heb jij sportieve doelen? Leefstijl wensen? Wil je lekker trainen? Dan kan je bij mij terecht. Ik help je graag bij het Gewoon Fit worden. Dit kunnen we op diverse manieren bereiken. Ik kan je persoonlijk begeleiden door Personal Training of Leefstijlcoaching maar ook kan je deelnemen aan diverse groepsactiviteiten zoals hardlooptrainingen en bootcamps. Wat past bij jou?

Daarnaast geef ik diverse groepslessen bij fitnesscentra. Trainen met goede begeleiding zorgt er voor dat je gericht kan werken aan je doelstellingen maar ook dat je veilig traint en met een goede, enthousiaste, stok achter de deur.

Werken aan jouw doelen en plezier hebben in het sporten staan bij mij centraal. Geen ingewikkelde diëten of trainingsschema’s maar doelgericht werken aan een gezonde en sportieve leefstijl. Zodat jij Gewoon Fit bent.