Hardlooptraining

Hardlopen is goed voor lichaam en geest. Met hardlopen verbrand je meer calorieën dan met de meeste andere activiteiten. Maar dat is niet de enige manier om op gewicht te blijven. Je spiermassa neemt toe en je hoeveelheid vet vermindert. Door hard te lopen, maakt je lichaam onder andere endorfine aan. Dat is een stof die je een euforisch gevoel geeft, waardoor je beter tegen stress en zorgen kunt. Klinkt goed, toch? Tijdens de training werken we conditie en looptechniek zodat jij na deze 8 weken 5 kilometer achter elkaar hard kan lopen. Deze training is bij uitstek geschikt voor beginners of mensen die weinig ervaring hebben met hardlopen. Tijdens de training werken we conditie en looptechniek zodat jij na deze 8 weken 5 kilometer achter elkaar hard kan lopen. Ook jij kunt het!

Op donderdag 16 mei begint een 8-weekse hardlooptraining voor beginners. In deze 8 weken gaan we werken aan het lopen van een 5 kilometer run. Tijdens de 8-weekse cursus trainen we 1 keer in de week 1 uur. De trainingen starten vanaf Park Schothorst.

Startlocatie: Park Schothorst, Amersfoort
Tijden en data: Donderdag 16 mei 9:00 – 10.00 uur
Kosten: € 80,- excl btw
Min aantal deelnemers 6
Maximaal aantal deelnemers 12

Wil je je aanmelden of meer informatie laat dan een bericht achter.

vrouw traint in de ogen lucht

Je privacy wordt gerespecteerd en wordt alleen gebruikt om contact met je op te nemen. Voor meer informatie, raadpleeg de privacyverklaring)