Spinning

Spinning® is een energieke, op fietsen geïnspireerde work-out waarin gedegen training, deskundige begeleiding, inspirerende muziek en een unieke body en mind filosofie optimaal worden gecombineerd. Het Spinning® programma is uniek omdat de oorsprong in het wielrennen ligt en de Spinner bikes zo zijn ontworpen dat ze de geometrie, afstelbaarheid en het pedaalontwerp van racefietsen evenaren. Hierdoor kunnen mensen met allerlei achtergronden en vaardigheden het gevoel van wielrennen beleven.
Spinning is voor iedereen!

Inmiddels ben ik een aantal jaar Spinning® instructeur, Level 3 Elite. Dit fantastische programma helpt je echt verder. Ik deel mijn enthousiasme voor Spinning graag met je. Je kan mijn lessen volgen bij diverse sportscholen, online via THE ROOM Online of je kan een privéles boeken.

Heb je vragen over mijn Spinninglessen of wil je deelnemen op een club, online of privé, stuur me een bericht. Wil jij een Spinning bike aanschaffen om thuis te trainen en deel te nemen aan de online lessen? Laat het me weten. Er zijn diverse mogelijkheden die ik graag met je bespreek.

Wil je je aanmelden of meer informatie laat dan een bericht achter.

vrouw traint in de ogen lucht

    Je privacy wordt gerespecteerd en wordt alleen gebruikt om contact met je op te nemen. Voor meer informatie, raadpleeg de privacyverklaring)